Seminarium: Vill du bli en del av nätverket ONE?

Vill du bli en del av ONE? – Ett nätverk för etablerade och blivande samhällsentreprenörer.

ONE ingår i satsningen One Sweden – ett nätverk för organisationer, en tankesmedja och en katalysator för handling. Flertalet organisationer ingår i satsningen med målet att formulera en gemensam bild av de utmaningar, möjligheter och behov vi står inför för att nå ett öppet, demokratiskt och framgångsrikt samhälle.

One Sweden’s vision är att utifrån gemensamt definierade utmaningarna, möjligheterna och behoven ta nya initiativ till handling. Vi vill ena krafter som redan aktivt deltar i förändringsarbetet att gå åt samma håll. På så sätt stärker vi den samlade effekten av våra olika insatser och når våra gemensamma mål.

ONE står för Organisering, Nätverkande och Entreprenörskap. ONE ska komplettera satsningen One Sweden genom att skapa en plats för gynnsamma möten mellan entreprenörer för att dels underlätta kunskapsutbyten och dels för att sammanföra idéer från entreprenörer med resurser från organisationer och företag.

Kom med och ta din framtid i egna händer! Vi tror att människor kan och har makten att förändra ett samhälle. Vilken värld vill du leva i?

Tid
den 16 april · 17:00 – 19:00

Plats
Sal: M5, Kista Mässan – Medborgarexpo

Anmälan
Seminariet är kostnadsfritt men föranmälan bör ske på grund av begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Skicka anmälan med namn och kontaktuppgifter till anwahr@medborgarexpo.se – din anmälan är bindande.

Vi bjuder på vegetarisk smörgås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: