Påskupprop mot utförsäkringarna 25/4

I Sverige betalar vi högre skatter för vi tror på en gemensam välfärd, en välfärd som finns till för att hjälpa dem som någon gång i livet blir sjuka eller hamnar i en situation där dem behöver hjälp för sin överlevnad. Vi har alla hört om de senaste försäkringsreglerna och hur utförsäkringarna har drabbat sjuka människor som en gång i tiden varit starka och betalat skatt för att kunna bidra till ett fungerande välfärdssystem. Många har reagerat starkt på de nya försäkringsreglerna, där  människor ses som ett budgetproblem snarare än riktiga människor som en gång i tiden också bidragit till det svenska samhället på olika sätt.

Med anledning av detta har ett flertal organisationer, församlingar och religiösa samfund arrangerat Påskuppropet. Kom och lyssna på mig tillsammans med andra författare, utförsäkrade, läkare mfl. i manifestationen mot utförsäkringarna i Stockholm, Medborgarplatsen kl.14 måndag 25 april. Sprid gärna vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: