Sommaren, terminstart och praktik.

Hej allihopa!

Nu ska jag försöka komma tillbaka till mitt skrivande på bloggen på riktigt. Sommaren är förbi och den har minst sagt varit oförglömlig och unik på många olika sätt. Allt från möjligheten att erfara en fantastisk resa med Svenska Scouterna till Mekka, Jeddah Madinah och Riyyadh i Saudiarabien till att hålla utbildning för 1800 unga scouter i fredsbygge under tio dagar på Word Scout Jamboree i Kristianstad. Sommaren har dock mestadels bestått av sommarjobb i Stockholm. Första gången jag tillbringar nästan hela sommaren i Stockholm, då de andra åren jag bott här inte riktigt varit i Stockholm utan antingen pluggat eller jobbat utomlands. Och jag har verkligen uppskattat det, framförallt fikastunderna och att umgås med vänner och familj, även om det blev ganska mycket jobb i början och i mitten av juli.

Fastemånaden Ramadan är över och jag har en spännande höst framför mig. För ungefär en vecka sedan startade den sista terminen på min utbildning. Nu har jag studerat i fyra år (andra ämnen och annat program innan socionomprogrammet) och snart, snart, snart- om ett halvår (!) tar jag äntligen min examen. Syftet med att återuppta skrivandet grundar sig i att jag vill kunna få ut så mycket som möjligt ur min praktik på Miljöpartiets Riksdagskansli under 20 veckor denna höst. Den här praktiken har jag sett fram emot väldigt länge och jag vill hoppas att det kan vara intressant att följa praktiken här, jag ska försöka hålla den uppdaterad. Jag vill dela med mig av de intryck och erfarenheter jag samlar på mig. Förutom det vill jag även sätta ord på det jag upplever att jag får lära mig under mina dagar hos de gröna. Det kan dessutom hjälpa mig att bli mer införstådd av hur vi skapar och förmedlar politiken men även hur organisationen fungerar på riksnivå.

nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: