Socialtjänstens utmaningar i mötet med minoritetsgrupper

Hej å salaam!

Tillbringat hela dagen på kontoret idag och sitter hemma med att skapa en kampanjstrategi mall nu. Förutom att uppdatera om vad som händer just nu så vill jag även informera att jag äntligen laddat upp min uppsats.

För att komma fram till information om uppsatsen, läs här. Direktlänk till pdf-filen, klicka här. Titeln är ”Socialtjänstens utmaningar i mötet med minoritetsgrupper”. Dela gärna med er om ni har några tankar eller synpunkter.

Ska försöka skriva framåt veckan. Det är så mycket som händer runtomkring mig, i fredsrörelsen, mp-kansliet men även på mitt extra jobb på Kista Folkhögskola. Delar gärna med mig men behöver mer tid. Nu ska jag återgå till mall-skapandet.

På återseende. Allt gott/Anwahr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: