Föredrag om muslimskt fredsarbete i Linköping den 15 februari

På onsdag åker jag till Linköping för att hålla föredrag om muslimskt fredsarbete på Fredscaféet ”Babettes Kaffer”. Välkomna! Vi sätter igång 18.30. Arrangörer är studieförbundet Bilda och Kristna Fredsrörelsen. Min vän Martin Smedjeback har även frågat om han får filma föredraget, vilket jag gett mitt medgivande till så bor ni långt ifrån kommer det finnas möjlighet att se videon när han lägger upp den på nätet. Mer information finner ni här.

Så här ser upplägget ut på ett ungefär, om jag inte förändrar något till på onsdag..

Introduktion: Om mig, min uppväxt samt det som format mig till den jag är idag.

Del 1: Fred och Ickevåld ur ett islamiskt perspektiv, fredsarbete i Sverige och världen, filosofi, ledarskapsnormer, ”trygga människor skapar trygga samhällen”, ”av muslimer för samhället”, pågående projekt, praktiska erfarenheter, fredsentreprenörskap.

Del 2: Muslimska Ickevårdsinspiratörer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: