Panelsamtal om fred, religion och feminism med Helle Klein

På internationella kvinnodagen den 8e mars, nu på torsdag kommer jag att delta i ett panelsamtal om fred, religion och feminism med samhällsdebattören och prästen Helle Klein. Arrangör är Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet. Kom förbi! Vi startar klockan 8.30 på morgonen.

”Kan feministiskt fredsarbete ta avstamp i religion? Religioner ses ofta som hinder för kvinnors frigörelse, samtidigt som kvinnor världen över engagerar sig i fredsfrämjande och feministiskt icke-våldsarbete utifrån religiös övertygelse.

På Internationella Kvinnodagen den 8 mars bjuder IKFF in till Frukost för Fred på temat religion, fred och feminism. Talare är Anwahr Athahb, socionom och f.d. förbundssekreterare Muslimska Fredsrörelsen och Helle Klein, präst i Svenska Kyrkan och samhällsdebattör.

Anmäl er till kontakt@ikff.se

För mer information om plats och tid, läs här: http://www.ikff.se/ai1ec_event/stockholm-frukost-for-fred/?instance_id=50

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: