Taggtråd med knivblad

Spanska regeringen har installerat taggtråd med knivblad på gränsen mellan den spanska enklaven Melilla och Marocko. Syftet med det har varit att stoppa afrikanska migranter som försöker ta sig över gränsen. För mig är det oacceptabelt. Greklands hantering av syriska flyktingar har varit under all kritik med barnfängelser och andra kränkningar av folkrätten. Vi måste skapa säkrare vägar till Europa utan att folk ska behöva offra sina liv. Jag drömmer om ett varmare Europa. Vad drömmer du om själv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: