Min politiska agenda under EU-valet

Jag är EU-kandidat för miljöpartiet. 1993 kom jag tillsammans med min familj till Sverige efter att ha bott i flyktingläger i Saudiarabien. Uppväxt förutom i lägret även i Norrbotten och Södermanland, och idag bosatt i Stockholm. Utbildad socionom och har arbetat som kurator på Kista Folkhögskola med kvinnor utsatta för våld i hemmet, diskriminering och hatbrott. Jag tog också emot ungdomar utsatta för mobbning och flyktingupplevelser. Tidigare även förtroendevald som utbildningsansvarig i Grön Ungdoms förbundsstyrelse. Under 2013 arbetade jag som politisk rådgivare och pressekreterare på miljöpartiets riksdagskansli. Idag arbetar jag med hälso- och sjukvårdsfrågor på Stockholms läns landsting.

Jag vill vara en tydlig röst mot rasism och fascism. Min övertygelse är att samhället faller ihop när människor stängs ute. Hela Europa ska involveras i arbetet för mer öppenhet och inkludering.

POLITISK AGENDA

  1. Ett öppnare och humanare Europa
  2. Global- och klimaträttvisa
  3. Antirasism och mänskliga rättigheter
KONTAKT
E-post: anwahr@mp.se
Facebook: Anwahr Athahb
Instagram: @anwahrathahb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: