Hur skapar vi ett öppnare och humanare EU?

Föreläsningserbjudande – Hur skapar vi ett öppnare och humanare EU?

Vilket parti som blir det tredje största svenska parti i valet till EU-parlamentet spelar roll. Sverige kommer att göra ett vägval – vill vi vara ett land som vill minska utsläppen och öka medmänskligheten – eller vill vi vara ett land som vill göra tvärtom?

Det har inte sedan 30-talet varit så svårt att leva i Europa som rom, jude eller muslim. Vår världsdel befinner sig i kris. Arbetslösheten och den ekonomiska utsattheten har bidragit till en otrygghet som i sin tur låtit motsättningar växa mellan människor. Jag vill vara en tydlig röst mot rasism och facism. Min övertygelse är att samhället faller ihop när människor stängs ute. Hela Europa ska involveras i arbetet för mer öppenhet och inkludering. I det arbetet vill jag vara delaktig och därför kandiderar jag till EU-parlamentet.

Bor du någonstans runt Stockholms området och vill att jag och Maria Ferm* ska komma till din skola, förening eller fritidsgård för att prata om ett öppnare och humanare Europa? Skriv då gärna till mig på anwahr@mp.se så kan vi höras mer. Bor du utanför Stockholmsregionen? Skriv ändå.

* Maria Ferm är migrationspolitisk talesperson för MP och riksdagsledamot. Maria har varit den starkaste kraften för att driva genom en lagändring som gör att fler barn får stanna i Sverige.

Hoppas vi hörs och ses snart!

1384024_219604284904450_1238452875_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: