Lagliga vägar nu

Inte helt oväntat har en ny flyktingolycka inträffat utanför Lampedusa idag. Båten var lastad med 400 människor, hittills bara 200 räddade enligt italienska medier. Och igår dog över 40 människor i en annan flyktingbåt som sjönk utanför libyska kusten. Det är en katastrof, och framför allt en skam, att vi bara tittar på när människor tvingas dö på sin flykt till Europa. EU måste agera och göra det lättare för människor som söker skydd. Får jag en plats i parlamentet kommer jag göra allt i min makt för att skapa lagliga och säkrare vägar. Det är det minsta vi kan göra. Ge människor en fristad. Ingen ska behöva offra sitt liv på vägen hit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: