Mina kläder utmanar inte svensk lag

AnwahrAthahb

Skriver i Expressen om mina ambitioner och vad jag vill göra i EU-parlamentet.

”Sverige och EU måste ta ansvar för vilken människosyn vi vill ska dominera. Jag är övertygad om att de flesta inte vill göda de krafter som särskiljer människor på grund av språk, kulturell tillhörighet eller levnadsvanor. Det hat som drev människor att på organiserat sätt krossa fönster på kristallnatten 1938 och som gör att judar trakasseras, romer fördrivs och muslimska kvinnor med sjal bespottas idag – de mekanismerna behöver vi bekämpa.”

Läs artikeln i sin helhet här: http://www.expressen.se/debatt/mina-klader-utmanar-inte-svensk-lag/

Vill ni ställa frågor inför valet? Mejla mig gärna: anwahr@mp.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: