Bli frivillig informatör för Svenska Freds

Vill du engagera dig för en fredligare värld? Nu har du chans att bli frivillig informatör för Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen. Till hösten erbjuder vi en intensiv utbildning i fred- och konflikthantering, Svenska Freds och praktiskt kommunikationsarbete. I slutet av utbildningen ges ett diplom. Välkommen att söka eller tipsa dina vänner!

12038196_910115829036165_5783983274595772256_n

Vem kan anmäla sig?
Alla som är intresserade av att bli informatörer. Vi kräver inga förkunskaper eller tidigare engagemang. Det viktigaste är att du vill engagera dig. Först till kvarn gäller samt en motivering varför du vill bli informatör. Har du anmält dig och inte dyker upp på utbildningen, utan avanmälan, debiteras en avgift på 100 kr som går oavkortat till Svenska Freds fredsarbete.

Utbildningsplats & Boende: Stockholmsområdet
Vi står för tågbiljetter samt boende för deltagare utanför Stockholm. Kurshelg två sker på en kursgård för samtliga som går informatörsutbildningen tillsammans med andra nyfikna samt aktiva i våra lokalföreningar.

Vi bjuder på lunch, middag och fika.

Anmälan & mer information: http://goo.gl/forms/VqQyEuvYQf

Sista anmälningsdagen är 17 oktober.

Har du frågor om utbildningen? Kontakta Anwahr Athahb, anwahr.athahb@svenskafreds.se för mer information.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: