Värdebaserat ledarskap

Nu är vi här! Imorgon fredag kommer ett gäng på 24 deltagare för att gå kursen Värdebaserat ledarskap, en kvalificerad ledarskapsutbildning för unga ledare i civilsamhället. Jag har varit så förväntansfull över att få arbeta som kursledare det kommande året, träffa deltagarna, lära känna dem och bidra med mina erfarenheter och kunskaper. Självklart hoppas jag på att få ge tillbaka minst lika mycket som när jag själv gick utbildningen för snart sju år sedan!

För mig handlar värdebaserat ledarskap om att tillåta sig själv att få vara människa. Att leda sig själv innan en kan leda andra. Att förstå sig själv för att kunna förstå andra. Att arbeta visionsinriktat, dynamiskt och tillitsbaserat med båda fötterna på jorden. Att trots skit under naglarna, motstånd som en möter, ändå fortsätta arbeta för det som är viktigt för en.

Om nyfiken – kika förbi denna sida för mer information: http://www.ungtledarskap.se/utbildning/

Här är en bild på oss i kursledarteamet från när vi förberedde inför första kurshelgen. Louise, Filip, Sara och Armin. Vilken resa vi ska göra, och jag ser mycket fram emot att göra den tillsammans med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: