Diplomcermoni i Värdebaserat ledarskap

Idag var det diplomcermoni för värdebaserade ledare som jag haft förmånen att vara kursledare för under fyra fullspäckade helger. Ett stort tack riktas särskilt till alla deltagare som vågat hoppa, utmana sig själva och sin världsbild, se bortom gränser för vad som kan vara möjligt, och som tagit till sig modet att genomgå denna utbildning.

Är du själv sugen på att gå utbildningen Värdebaserat ledarskap? En kvalificerad ledarskapsutbildning för ledare mellan 20-25 år med minst två års erfarenhet av ledarskap. Under utbildningen tränas deltagarna i att leda grupper, leda för mångfald, leda sig själv och att leda med vinst och värderingar. Mer information finna här: Värdebaserat ledarskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: