Missa inte vårens yogakurs i Rågsved!

Nu kan du äntligen få yoga i Rågsved! Denna kurs riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna.

Plats: Snösätrasalen, Nya Rågsved Folkets Hus

Tid: Fredagar kl 11.00-12.00 (med start 8 februari)

Många känner på press och stress i vardagen. Att praktisera yoga främjar självmedvetenhet och acceptans, vilket i sin tur hjälper oss att stärka vår självkänsla. Genom yoga tar vi hand om kroppen samtidigt som vi stärker det mentala.

Under kursen får du lära dig verktyg som du kan ta med dig i vardagen, alltifrån enkla meditationer, andningsteknik och närande yogapositioner. På ett kravlöst sätt utforskar vi yogans grunder och deltagarna jobbar alltid utifrån sina egna förutsättningar och dagsform.

Varje tillfälle är 60 minuter och kommer innehålla meditation, utforskande av yogapositioner och avslappning. Du vill känna dig både lugn och kraftfull efteråt. Yogastilen vi utgår ifrån är Vinyasayoga – en dynamisk och flödande yogaform.

Veronica Bergan håller i kursen och är utbildad yogalärare och danslärare. Hon studerade till yogalärare vid Green Yoga i Goa, Indien. Veronica har många års erfarenhet av att jobba med människor i alla åldrar genom kropp och rörelse. Med sin starka bakgrund i dans och brinnande intresse för psykisk hälsa, skapar Veronica lekfulla yogaklasser som får dig att känna dig levande inifrån och ut.

Anmälningsvillkor:

Första gången kommer vara ett ”prova-på” tillfälle. Efter det har du möjlighet att signa upp för 5 tillfällen för 400 kronor (80 kronor per gång). Annars kostar drop-in 100 kronor.

För anmälan: ragsvedyoga@gmail.com (skriv för -och efternamn). Vid frågor kring yogan kontakta Veronica Bergan via DM på Facebook!

Vi jobbar för att hålla kostnaderna nere så flera ska få möjlighet att delta. Om du vill betala mer för att stödja oss är du mer än välkommen att göra det. Eventuellt överskott kan ge möjlighet för oss att köpa in yogamattor/hålla gratis workshops etc längre fram. Flera tider och kvällskurser kommer upp beroende på efterfråga.

Rågsved Yogaförening är en intersektionell feministisk Yogaförening som anser att yoga är berikande för såväl individ som samhälle. Vi är en religiöst- och partipolitiskt obunden förening.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: