Lördagsöppet under pandemin

Jag fortsätter köra old school, face to face, online samtal i all ära men att kunna ha ett direkt möte med mina klienter är det som ofta föredras. På grund av ökad förfrågan håller jag nu öppet på mottagningen lördagar kl 13-16. Vi som arbetar på Skånegatan 97 följer givetvis myndigheternas råd kring minskad smittspridning. 2 meters omtanke gäller även här.

Välkommen att höra av dig om du känner att oro, ångest, relationsproblem börjar ta för stor plats i ditt liv. Eller annan typ av psykisk ohälsa. Det går att leva det liv du vill leva, tillsammans kan vi arbeta med förändring där utgångspunkten ligger i dina behov och dina mål.

Mer info om hur vi kommer i kontakt finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: