Teologifestival 4-6 februari 2022

Deltar i teologifestivalen i Uppsala 4-6 februari 2022. Läs mer om seminariet jag medverkar på + länk med info om program & hur man anmäler sig.

HANDLING OCH FÖRVANDLING

Vad beror det på att en passion för denna jord, vårt gemensamma hem, inte uppstår spontant hos alla troende? Det kan finnas olika orsaker. De goda nyheterna är att många av oss längtar efter att dela Guds kärlek till allt skapat. Vi söker sätt att gestalta den i omsorg om människor och allt som lever. Vad kan hjälpa oss att integrera engagemanget för världen i våra liv, i våra hjärtan och vår bön? Vilka insikter och redskap kan vi lära från varandras olika traditioner?
Moderator: Annika Spalde, diakon, författare och aktivist inom rörelser för fred och hållbarhet
Medverkande: Moder Christa, abbedissa vid klostret Mariavall i Skåne och engagerad i arbetet mot nya gruvor på Österlen. Sebastian Selvén, lektor i religionshistoria vid Högskolan Dalarna och medlem i Judiska församlingen Stockholm, som bland annat undervisar om judisk mystik. Anwahr Athahb, hälso-/sjukvårdskurator och KBT-terapeut, med ett brett samhällsengagemang och erfarenhet från den svenska och sydafrikanska sufirörelsen. Pake Hall, andlig buddhistisk ledare för Svalornas Sangha – Peacemakers Sweden, samt yogalärare.

Program och anmälan: https://www.svenskakyrkan.se//uppsalastift /program

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: