Kontakt

Specialistpsykiatrin

Till vardags arbetar jag inom specialistpsykiatrin på en mottagning för trauma o stress i Kista. Målgruppen jag möter är personer med tortyrskador, migrationsrelaterad PTSD, komplex trauma och komplicerad sorg. Till oss kommer man antingen via egenanmälan eller remiss från tex vårdcentral.

Ny patient? Läs mer här: https://www.aleris.se/specialistvard/psykiatri-psykologi/ny-patient/

Mer information om trauma & stressmottagningen: https://www.aleris.se/har-finns-vi/stockholm/aleris-psykiatri-trauma-och-stress/

Mer information om allmänpsykiatriska mottagningen (inkl även personer med PTSD-relaterade symtom): https://www.aleris.se/har-finns-vi/stockholm/aleris-psykiatri-kista/

Riktar sig till personer bosatta i Järvaområdet. Bor du inte i området finns det ändå möjlighet att vända sig till oss genom tex egenanmälan. Fritt vårdval gäller och vi har hela Stockholmsregionen som upptagningsområde.

Min privata verksamhet på Södermalm

Just nu tar jag inte emot fler klienter på min privata verksamhet på Skånegatan97. Däremot finns det möjlighet att ställa sig i en väntelista. Kostnad per session utgår från klientens livssituation och inkomst. Reducerat pris för arbetssökande.

För uppdrag, frågor eller funderingar kontakta mig via anuaar.athahb@gmail.com

Mer info om mitt arbete som samtalsterapeut: https://skanegatan97.se/medarbetare/anwahr-athahb/

Bilder får inte återges utan tillstånd. Tillåtet att sprida texter om källa anges.

2 kommentarer på “Kontakt

Add yours

  1. Hej 👋jag heter shilan Guly och snart är socionom, jag kommer från kurdistan Irak, jag blev mycket imponerad av att läsa dina texter, och allt du gör är min dröm att få göra någon gång, att vara med på fältarbete och vara med på allt.
    Men problemet är jag vet inte hur jag ska börja och vem jag kan ta kontakt med. Hoppas att vi kan vara vänner och växlar med varandra på kunskap och diskutioner. Du har verkligen inspirerat mig. Önskar dig all lycka..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: