5000 TACK!

Uppdaterad text, juli 2014.

TACK FÖR ATT JUST DU KRYSSADE MIG!

Rösträkningen är klar och tyvärr räckte kryssen inte ända in i mål. Men jag måste säga att jag är nöjd och stolt över vår insats och att jag som förstagångskandidat lyckats placera mig bland de topp tio flest kryssade hittills och få uppåt ca 5000 kryss. Ett varmt tack för att ni trott och kämpat för mig, på sociala medier, på gator, torg och andra forum. Det har varit hur roligt som helst! Eftersom de bruna krafterna fått fler platser i parlamentet finns det egentligen all anledning att känna oro och förtvivlan, men jag vill ändå skicka med mig lite hopp: MP är störst bland förstagångsväljare. Det betyder att framtiden är ljus. Jag vet att det kan kännas deppigt och ångestfyllt. Men frustration och sorg kan också kanaliseras till nödvändig motivation. Engagera dig i ett parti, organisation eller annan förening där DU får din röst hörd. Vi alla har ett ansvar för att vända utvecklingen. Du har rätt att existera, ta plats och vara den där personen som skapar förändring. Vi har alla rätt att finnas, det är det enda självklara.

IMG_3141

Flera har undrat om jag kandiderar till riksdagen, kort svar är nej. MEN det innebär inte att jag inte kommer fortsätta jobba för det jag tror på. I helgen blev jag invald i Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen riksstyrelse där jag kommer lägga mitt engagemang för att Sverige ska sluta upp mot den smutsiga vapenhandeln. Fram till höstens val fortsätter jag även med mitt jobb på Stockholms läns Landsting med Miljöpartiets landstingsråd Helene Öberg.

IMG_3145
Kvällens höjdpunkt. Lyckotårar med Soraya Post som blev invald i EP. Vi tillhör inte samma parti men vi delar samma vision om ett humanare Europa.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av er till mig via anwahr@mp.se

Allt gott

Anwahr Athahb 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: