Lev som du vill och inte som du lärt dig

Brukar du fastna i destruktiva förhållanden, är du konstant svartsjuk, är du ständigt rädd för att bli avvisad och övergiven av vänner och partners, faller du ofta in i gamla negativa mönster som du inte lyckas bryta, har du svårt att kontrollera känslor och impulser, känner du dig tom och likgiltig, har du höga krav på dig själv att lyckas och duga inför andra, har du ett omättligt bekräftelsebehov, plågas du av återkommande skam och skuldkänslor, är du självanklagande, känner du dig som en dålig människa? I så fall kan denna föreläsning på MFD i Kistamässan vara något för dig.

Lördag den 31a mars

Tid: 14.00-15.00

Sal: M4

Lev som du vill och inte som du har lärt dig är titeln på en internationell bästsäljare och klassiker som bygger på schematerapi. Du är välkommen till en introducerande föreläsning/workshop om grunderna i Schematerapi. Du får möjlighet att ta del av konkreta verktyg i hur du kan bryta gamla, destruktiva tanke- och beteendemönster.

Schematerapi innehåller influenser från bland annat anknytningsteori, gestaltterapi och dynamisk terapi och utvecklades av psykologen Yeffrey Young. Till skillnad från traditionell KBT har schematerapi bland annat större fokus på barndomserfarenheten och hur det påverkar oss som vuxna.

Föreläsare

Anwahr Athahb är socionom, föreläsare och studerar psykoterapi med inriktning på KBT- och relationell terapi vid Linköpings Universitet.

#schematerapi #kbt #psykoterapi #psykiskhälsa #frihet #mentalhealth #psykologi #ångest #hälsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: